За 5km Selfie
Какво е това
5км.

Нова седмична, безплатна, офлайн, 5 км класация, осъществявана чрез нашето мобилно приложение за iOS и Android. Като формат (ID, пол, възраст, точки, брой бягания, възрастово постижение и тениска), покрива изцяло познатото ни вече същинско съботно бягане, с тази разлика, че всеки участник бяга индивидуално. Въпреки, че 5kmrun selfie е много подходящо за сегашната ситуация в пандемия, приложението беше замислено с една единствена цел, а именно: да даде възможност за свободно, безплатно 5 км бягане, на хора, които нямат физическа възможност, да взимат участие на същинските ни 5kmrun съботни бягания (София, Варна, Бургас и Пловдив). Това ще рече, че след края на извънредното положение, Selfie приложението ще продължи да функционира и за напред, наравно със същинското 5kmrun съботно бягане!

Възрастова граница
7 до

За всички желаещи

Кога

24 часа/ 7 дена от седмицата. Всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от минимум 5 км (може и повече, но си е за негова сметка), на избрано от него трасе и самостоятелно качва (ъплоудва), своя резултат на сайта на 5kmrun. Два клика, операцията е опростена, автоматизирана и мигновена! От 00:01 ч. понеделник - до 23:59 ч. неделя, 5 км селфи класацията е „отворен процес“, в който всеки бегач участва във временна класация, като има право на неограничен брой качвания на свои 5 км бягания. Без да отчита броя на подадените индивидуални бягания, програмата ще игнорира по-слабите резултати, за да запазва винаги неговото най-добро седмично постижение. Именно със своето най-добро време, всеки участник, ще се съревновава в крайна класация за текущата седмица. Всяка неделя в 24:00 ч. текущата класацията се затваря, за да се генерира крайна (официална) класация за конкретната седмица.

Как работи 5kmrun selfie в няколко стъпки?

  • Всеки желаещ, трябва да е регистриран еднократно на сайта на 5kmrun.bg. Тези, които вече имат регистрация на 5kmrun.bg, нямат нужда от допълнително действие.
  • Всеки желаещ, трябва да изтегли нашето 5kmrun приложение за iOS или най-новото ни за Android. Тези, които вече имат нашият арр за iOS, нямат нужда от допълнително действие. Внимание: Старото ни 5kmrun Android приложение, не поддържа Selfie!
  • Всеки желаещ, трябва да изтегли STRAVA приложение. Тези, които вече имат STRAVA на своите мобилни устройства, нямат нужда от допълнително действие.
  • След като избягаш своите 5 км със STRAVA, това приложение, ще генерира автоматично *резултат с трак в профила ти на STRAVA.
  • Изисква се log in на нашето мобилно приложение (имейл и парола от 5kmrun.bg регистрация). Достъпва се бутона на новото Selfie, чрез който автоматично се свързвате със STRAVA и там кликате върху записания резултат, с което го качвате (ъплоуд), директно в текущата седмична класация на нашият сайт.
  • *Резултатът ще бъде зачетен и приет, само ако е записан в рамките на текущата седмица от понеделник до неделя! С други думи: стари бягания, записани в предходни седмици, не се генерират!

Малък/ Голям шлем

За да участвате в Голем/ Малък шлем е необходимо да пробягате всяко едно трасе на 5kmrun като част от селфи бягане. Прочетете повече тук.

Някои правила за сигурност и подсигуряване на максимална достоверност на резултатите:

С цел изпращане на коректни данни от индивидуални бягания и от там истинност на крайната класация на официалните резултати , 5kmrun selfie е програмирана да използва точен и безупречен репер: „Личен рекорд на 5kmrun“, който е индивидуален и постигнат по време на съботните ни 5kmrun бягания в София, Варна, Бургас или Пловдив. За целите, въвеждаме нова терминология с наименование на категории и цветово разграничение, а именно: Trust Level: Proved / Single (Ниво доверие: Доказан /Сам) Зелен / Син / Червен/ Виолетов / Жълт

Доказан - в рамките на личният си рекорд на 5kmrun, участвал на мин. 1 бягане на същинското 5kmrun
Доказан - в рамките на 30 сек. под личният си рекорд на 5kmrun, участвал на мин. 1 бягане на същинското 5kmrun
Сам - непроверен, няма запис на 5kmrun и е с време над 18 мин., няма записано нито едно бягане на същинското 5kmrun
Доказан - повече от 30 сек. под личният си рекорд на 5kmrun, участвал на мин. 1 бягане на същинското 5kmrun
Сам - няма записано нито едно бягане на същинското 5kmrun, непроверен - няма запис на 5kmrun и е с време под 18 мин
Внимание: Случаите за жълт и виолетов резултат, автоматично се прехвърлят в Класация DSQ! Ако на някой участник, изпратеният индивидуален резултат е DSQ и има възражение, може да се свържете с Администратор на office@5kmrun.bg, за да се изясни неговият случай! При доказана истинност, се допуска връщане в Официалната класация.

Спонсори
Спонсори
5KM RUN в ръцете ти
5KM RUN в ръцете ти

Изтегли мобилното ни приложение и може да следиш:

  • Календар на събития
  • Персонална статистика
  • Резултати от бягане
  • Разширена статистика

Get it on Google Play Get it on Google Play