AboPharma Bulgaria

AboPharma Bulgaria

AboPharma Bulgaria подкрепя отборните бягания на 5kmrun!

Всяка ПОСЛЕДНА събота от месеца бягаме освен индивидуално, така и отборно (мин. 4 до мах. 6)!

„AboPharma Отборно бягане“ е годишна класация по точки, с текущо натрупване, както е при индивидуалното! За отборите постигнали най-голям брой точки и участия в края на календарната година се предвиждат награди!

Създай отбор, заяви неговото участие и бягайте заедно, защото спортът ни свързва, а заедно можем повече...:)

Всичко за отборното бягане тук:


 

АБОФАРМА БЪЛГАРИЯ
AboPharma Bulgaria e фармацевтична компания с дългогодишен опит и традиции на българския пазар. Нашата цел е да бъдем най-добрите в създаването и разпространението на висококачествени и иновативни продукти за спорт и здраве. „Ние се грижим за вашето здраве“ не е просто слоган, а нашата мисия, на която сме посветили повече от две десетилетия.

МАГНЕЗИЙ 1000®ЛИКУИД
Нашата най-нова гордост се нарича МАГНЕЗИЙ 1000®ЛИКУИД – 2500 mg органичен магнезиeв цитрат с висока бионаличност и два завладяващи вкуса на ягода и портокал в удобен стик за директна употреба под формата на течност. МАГНЕЗИЙ 1000®ЛИКУИД e лесноусвоима формула, съдържаща магнезий. Верен съюзник срещу мускулните схващания и крампи. Допринася за бързото намаляване на чувството за умора, отпадналост и стрес, благоприятства за електролитния баланс и мускулното възстановяване след активно физическо натоварване и спорт, стимулира пътищата за релаксация на нервно-мускулната дейност, влияе благоприятно върху тонуса на съдовете и кръвното налягане. Участва като ко-фактор в повече от 300 ензимни реакции и редица биохимични процеси от ключово значение, включително за усвояване на различни макро и микроелементи.

W: https://abopharma.info/

F: https://www.facebook.com/AboPharmaBG