AboPharma Bulgaria

AboPharma Bulgaria

 

ABOPharma Bulgaria

ABOPharma Bulgaria подкрепя отборните бягания на 5kmrun!

Всяка ПОСЛЕДНА събота от месеца бягаме освен индивидуално, така и отборнo!

„ABOPharma Отборно бягане“ е годишна класация по точки, с текущо натрупване, както е при индивидуалното! За отборите постигнали най-голям брой точки и участия в края на календарната година се предвиждат награди!

Създай отбор, заяви неговото участие и бягайте заедно, защото спортът ни свързва, а заедно можем повече...:)

Всичко за отборното бягане тук:


ABOPharma Bulgaria фармацевтична компания с дългогодишен опит и традиции на българския пазар. Нашата цел е да бъдем най-добрите в създаването и разпространението на висококачествени и иновативни продукти за спорт и здраве. „Ние се грижим за вашето здраве“ не е просто слоган, а нашата мисия, на която сме посветили повече от две десетилетия. 

МАГНЕФОРС ЛИКУИД

Най-новата перла в короната на ABOPharma се нарича МАГНЕФОРС ЛИКУИД – цели 2500 mg органичен магнезиeв цитрат с висока бионаличност и два завладяващи вкуса на ягода или портокал в удобен стик за директна употреба. МАГНЕФОРС ЛИКУИД e течна, лесно усвоима формула, която дава тонус, енергия и благоприятства електролитния баланс и мускулното възстановяване след тренировкаВерен съюзник срещу мускулните схващания и крампи.  

Hayde /Течен органичен германий/ 

Hayde е единственият продукт на българския пазар, който съдържа течен органичен германий, извлечен от гъба Рейши. Органичният германий има свойството да доставя допълнително кислород до клетките и тъканите по различен, независим от хемоглобина механизъм. Това означава, че подобрява използването на кислорода в тялото, давайки на всеки спортист прилив на енергия и издръжливост и подобрявайки възстановяването му след всяка тренировка.

https://abopharma.info/

F: https://www.facebook.com/AboPharmaBG

IG: https://www.instagram.com/abopharma_bulgaria/