ASICS

ASICS

ASICS е мултинационален бранд, специализиран в производството на спортни стоки. Името е абревиатура на латинския израз „Anima Sana In Corpore Sano“ – „Здрав дух в здраво тяло“. Това е основата, на която ASICS гради своята последователност, иновациите, оргиналността и ангажимента да създава качествен продукт.

 

Много от разработените технологии са революционни в света на спорта и са помогнали за създаването на някои от най-удобните обувки и дрехи на пазара, насочени към активни спортисти. С времето ASICS се налага като един от най-предпочитаните спортни брандове заради високотехнологичните продукти, осигуряващи високи спортни резултати и изключителен комфорт и заради оптималното съотношение цена-качество, съизмеримо със средното за пазара, което марката предлага на своите клиенти.

 

В България ASICS се ползва с доверието и подкрепата на голяма част от спортните федерации и редица спортни клубове, доставяйки спортна екипировка с признато качество.

 

ASICS България се стреми да вдъхнови хората да бъдат здрави, щастливи и енергични чрез спорта. Независимо от това какво практикуват, дали са професионалисти или любители.

 

Поради тази причина компанията е част от движението ASICS Frontrunner, обхващащо над 30 държави по света и стартирало през 2010 г. Нашият отбор е съставен от хора на различни възрасти, с различни професии и интереси, но обединени от страстта си към бягането.

 

 

W: https://keyfashionstore.com

F: https://www.facebook.com/asicsbul