ResQcare

ResQcare

Животът ни е най-ценното нещо, което всеки притежаваме! В контекста на непредвидими ситуации, когато той е изложен на риск, адекватната подготовка за оказване на първа помощ се утвърждава като критичен фактор за предотвратяване на възможни трагедии.

Ние в ResQcare сме екип от парамедици и спасители с опит в спешната и полева медицина и сме се посветили на мисията да подготвим Вас - хора и организации, в това да оказвате първа помощ чрез практически и симулативни обучения. Имаме за цел не само да Ви предадем знанията и уменията си, но и да Ви въоръжим с увереността и способността да действате ефикасно в критични моменти.

Защо нашите обучения?

Практически опит: Всеки курс е разработен с акцент на практическото му приложение при оказване на първа помощ в реални ситуации.

Симулативна среда: Използваме симулации на спешни сценарии, за да Ви поставим във възможно най-близки до реалността условия. Това позволява да изживеете стреса, несигурността и страха от грешки, за да научите как да ги управлявате, докато оказвате помощ.

Експертни инструктори: Нашите обучения се водят от квалифицирани парамедици и професионалисти в областта на спешната медицинска помощ и спасителната дейност, които притежават години практически опит придобит в работа на първа линия при мащабни природни бедствия и военни конфликти.

Универсални умения: Курсовете са подходящи за всеки, независимо от предходния опит или професионално занимание - от индивидуални участници до екипи в големи организации.

Какво ще спечелите?

След завършване на нашите обучения, ще разполагате с уменията да оценявате и реагирате на спешни ситуации, да оказвате ефективна първа помощ и да увеличите шансовете за оцеляване на пострадал. Освен това, ще придобиете увереността да действате под напрежение и да запазите самообладание в критични моменти.

Свържете се с нас на тел +359 895 47 17 87 и ни последвайте във facebook