Netpeak България

Netpeak България

 

Netpeak е една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Европа. Агенцията е фокусирана върху популяризирането на уеб сайтове, онлайн реклама, уеб анализ, ползваемост, консултации и изграждане на бранд имидж.

Нашият списък с клиенти включва най-различни интерактивни уеб сайтове, портали, интернет платформи и онлайн магазини.

Ние не просто популяризираме уеб сайтовете на своите клиенти - ние сме концентрирани върху цялостното промотиране на техния бизнес. Ориентираната към резултатност нагласа е това, което ни помага да се откроим от тълпата.

Ние сме екип от ярки и креативни професионалисти на най-високо ниво, които превръщат Netpeak в нещо повече от агенция, а именно в начин на живот.

Netpeak разполага с 8 офиса в 5 различни държави, в които 251 служители работят върху клиентски проекти. Всички те притежават над 265 сертификата, доказващи нивото на тяхната експертиза.
Netpeak България е организатор на ежегодната конференция за дигитален маркетинг Online Advertising conference  — една от най-мащабните конференции за онлайн реклама в България, на която присъстват над 500 участници и водещи лектори специалисти от страната и чужбина, които винаги представят изключително полезни доклади за цялата аудитория.