Оставащо време до събитието:

 • 00
 • :
 • 00
 • :
 • 00
 • :
 • 00

3 от 4 в месеца на Йога

Какво е това? От 18 юни до 9 юли в четири последователни съботи в Южния парк, ще бъдем подвластни на месеца на йога практиките.

Идеята? В месеца на йога, да запознаем и предложим на нашите участници основни и полезни стречинг и йога практики,  включително дихателни техники и медитация, които ще ни научат как да успяваме да се зареждаме с енергия, как да успокояваме ума си и как да се освобождаваме от стреса.

Какво ще се случва? След всяко бягане (18 и 25 юни, 2 и 9 юли), можете да останете за лек стречинг, който ще прераства в йога упражнения и релаксация за ума и тялото. 

Как? Нашите партньори от “Изкуството да живееш”, ще подсигурят за вас шалтета, както и йога инструктор с опит в бягането. По същото време, инструктори от “Изкуството да живееш” ще провеждат йога практики за техни записани участници, така че ние от 5kmrun, сме поканени да се присъединим.

Предизвикателството? Всички наши 5кмрънци (както и участници от “Изкуството да живееш”), които успеят да запишат 3 бягания от 4 възможни в Южен парк, ще могат да участват в разпределението на три специални награди “за двама”.

Награди:

*Курс за двама с дихателни техники и медитация (онлайн или на живо) – в 3 занятия по 3 часа ще научиш комплект с дихателни техники, медитация и йога, с които да се зареждаш с енергия, успокояваш ума си и се освобождаваш от стреса.

*Абонамент за двама за 3 месеца за онлайн йога занятия или на живо, които се провеждат всеки ден в 3 различни времена и се водят от различни сертифицирани инструктори на Изкуството да живееш.

*Билет за двама за уникалното събитие в Киноцентър Бояна – ШЕСТО ЧУВСТВО с Шри Шри Рави Шанкар, просветлен учител от Индия. Събитието ще включва медитация и беседа на красивия римски декор на филмовото студио под открито небе.

Инструктор: Красимир Бенямин от Био Бенямин 

Преподава от 14 години йога, медитация и дихателни техники като доброволец в Изкуството да живееш. Любител бегач от дълги години, участва и подкрепя множество български бегачески събития и лекоатлети. 

Краси е шоколатиер по професия и с удоволствие ще сподели с вас прости, но ефикасни техники, които са му помагали както в спорта и бягането, така и в бизнеса.

 

Заяви Доброволец

Заявили участие за бягане (02/07/2022 - Южен Парк)

Общо: 0 участници 0 мъже / 0 жени

Позиция
ID
Име
Възрастова група
Пол

Отбори заявили участие за бягане (02/07/2022 - Южен Парк)

Позиция
ID
Име
Участници

Доброволци заявили участие за бягане (02/07/2022 - Южен Парк)

Позиция
ID
Име
Възрастова група
Пол
1
25531
40-44г.
Жена
Спонсори
Спонсори
5KM RUN в ръцете ти
5KM RUN в ръцете ти

Изтегли мобилното ни приложение и може да следиш:

 • Календар на събития
 • Персонална статистика
 • Резултати от бягане
 • Разширена статистика

Get it on Google Play Get it on Google Play