Розакта®

Розакта®

Розакта® крем е традиционен растителен лекарствен продукт без лекарско предписание, който има болкоуспокояващ ефект, като същевременно подобрява и периферното кръвообращение. Основната му активна съставка е 10% етерично масло от розмарин. Розакта® крем е подходящ за облекчаване на различни видове мускулни или ставни болки, като освен това се използва за облекчаване на симптоми като студени и уморени крака, тежест в краката или ръцете.

Лекарствен продукт без лекарско предписание. Съдържа розмариново масло. Не се препоръчва за деца и юноши под 18-годишна възраст. Преди употреба прочетете листовката. Това е традиционен растителен лекарствен продукт за приложение при специфични показания, основаващи се на дългогодишна употреба. А0034/24.1.2019.

https://www.rosacta.bg/

 

МЕДИС ФАРМА БЪЛГАРИЯ

Medis Pharma Bulgaria е част от Бизнес групата Medis, която с дейността си покрива почти цяла Югоизточна европа. От създаването си през 1989г. Medis е открил компании и представителства в Австрия, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Литва (обхващащo всички балтийски страни), Унгария, Северна Македония (включваща Косово), Словакия (където се обхваща и Чешката република), в Сърбия (която обхваща и Черна Гора), присъства също така и в Албания и Португалия.

Medis предлага на партньорите си от фармацевтичната индустрия комплексна оферта за маркетингови услуги, като маркетингови проучвания, стратегическо планиране, регистрация, снабдяване, промоции, продажби, складиране и дистрибуция. В момента в Medis заедно със сътрудниците в чужбина работят над 350 души.

ИМУНИТЕТ ЗА ВАС И ВАШЕТО ДЕТЕ

 

Defendyl® е хранителна добавка, съдържаща естествен IMG®, витамин C и цинк.

IMG® е естествено биоактивно вещество, изолирано от гъбата кладница.

Витамин С и цинк оказват влияние върху работата на имунната система и защитата на клетките от оксидативен стрес. Витамин С спомага също за намаляване на преумората.

Defendyl® влияе благоприятно върху имунитета, който отслабва вследствие на умора, чести инфекции, вземане на антибиотици или дълготрайни болести.

Продуктите на Defendyl® са разработени в резултат на двайсетгодишни изследвания, които потвърждават имуностимулиращия им ефект и безопасност дори след многомесечна употреба. Безопасността на продуктите на Defendyl® е потвърдена с клинични изследвания при възрастни и деца над едногодишна възраст.

Продуктите на Defendyl® са подходящи за цялото семейство, за диабетици и вегетарианци. Не съдържат глутен и лактоза.

https://www.defendyl.bg/