Jamieson

Jamieson

Основана през далечната 1922 г., Jamieson Laboratories е най-големият канадски производител на хранителни добавки, витамини и минерали от естествени източници. В създаването на продуктите си, компанията използва само 100% натурални източници и неслучайно е марка N1 в Канада. Всеки продукт преминава през 360 научни процедури за контрол на качеството - това е единствената подобна въведена програма за подсигуряване на действието на хранителни добавки.

Портфолиото на Jamieson е широко: от витамини, минерали и хранителни добавки през билкови екстракти и фитотерапевтични продукти до диетични и подпомагащи храносмилането формули. Вече почти цяло столетие мисията на Джеймисън в над 50 страни по света, сред които и България, е да укрепва жизнеността и подпомага здравето на сърцето и костите, храносмилането, балансираното тегло и грижата за кожата.


Jamieson & 5kmrun 

Jamieson е бранд, посветен на здравето и добрата форма, затова не пропускаме да подкрепяме интересни събития с важна мисия. На 5kmrun ще сме с вас, раздавайки полезни продуктови награди в томбола след всяко бягане. Отбийте се при нас в рамките на събитието, за да получите повече информация, ценни съвети или направо продуктов каталог. И, разбира се, за да се възползвате от шанса да пробвате продукт и да получите разяснения за него.

https://www.jamieson.bg/

https://www.facebook.com/jamieson.bg/

https://www.instagram.com/jamieson_bg/