Sport box Клуб на почетния легионер 5kmrun?

Ние искаме да отдадем нужното уважение към нашите най-редовни 5камаранци, като ги възнаградим за тяхната всеотдайност и преданост. Всички, които запишат 50 бягания, получават фланелка "50 Почетен легионер". Онези, които запишат 100 бягания получават "100 Почетен легионер" и след това тениските са 200, 300, 400, 500 и тн!
 

Децата (на възраст до 14 г. в деня на 10-то бягане), също ще бъдат възнаградени с фланелка "10 Почетен млад легионер", след записването на 10 участия.
 

От 2022 г влезе в сила новата система за отчитане брой бягания за юбилейна тениска, научете всичко за това
 

*Внимание!

След като направите своите 50 бягания (или 47 бягания + 3 доброволец или 48+2 или 49 +1), както и по същата схема за 100, 200 и тн участия, автоматично в личният ви профил на сайта на 5kmrun ще се появи бутон „Легионер“! С натискането на този бутон, ще изникне въпросната „форма – заявка“, с която ще можете да заявите своята тениска с размер, стикер – ордена на 5kmrun, както и пластиката за чекиране и пазаруване с отстъпка в магазините на Sport Box!
 

Тениските за децата "10 Почетен млад легионер", след записването на 10 участия, се заявяват с мейл свободен текст на office@5kmrun.bg

 

 

„Клубът на почетния легионер на 5kmrun“ е наш официален спортен клуб!
 

Все повече от редовните ни 5камаранци взимат участия и в други бегачески мероприятия, като състезанията организирани от Маратон, Витоша 100, Begach и др., които участия ние приветстваме, насърчаваме и даже препоръчваме.

При регистрацията на повечето бягания, организаторите дават възможност на участниците да посочат своя спортен или бегачески Клуб! В тази връзка (естествено при желание), всички наши почетни легионери с над 50 участия, могат официално да заявяват 5kmrun като свой клуб!
 

Клубът на почетния легионер на 5kmrun не е гръмка фраза, а заслужен орден за чест, лоялност и признание!
 

Станете почетен член на нашата общност, бъдете горди за това.