Фото стена

Качи си нова профилна снимка с тениска на 5kmrun и тя ще се ротира на специална фото стена на страницата с резултатите!

Как и къде? Лентата, заредена с легионерски снимки на участниците от конкретното бягане - трасе/град, излиза най-отдолу на всички страници “Резултати”, веднага под “Рекордите за трасето”.

Със задна дата: при одобрение, новата снимка автоматично се налива в страниците на всички минали бягания, в които е взето участие!

Процедурата: когато участник изпрати профилна снимка, тя се одобрява от администратор. Имаме три възможности:

  • да се отхвърли - животни, анимета и тн;

  • да се одобри само за профил - коректна, но без легионерска тениска;

  • да се одобри, както за профил, така и за ротация.

За целите на ротация, образа на участника на снимката, трябва да бъде задължително с легионерска тениска!

С тази нова “функционалност” на сайта, целим поне три неща:

1/ Освежаване и динамика на сайта чрез показване и ротация на персонални снимки на участниците - тежест 5%;

2/ Реклама на бранда и популяризиране на легионерските тениски, чрез чиято продажба, 5kmrun генерира приходи - тежест 70%;

3/ Нарастване броя на участниците, които са с качена профилна снимка, което увеличава степента на легитимност и разпознаване при разглеждане на статистики и резултати в публичната част на сайта - тежест 25%.

Изисквания: единственото изискване, за да се появи вашата профилна снимка на ротиращата лента е да бъдете с легионерска тениска на 5kmrun или 5kmrun Selfie?

Снимките, може да изпращате от личния профил - падащо меню - лична снимка. По възможност портретни с пропорция 3:4, а не ландскейп!

Заварено положение”: Няма такова, затова ВСИЧКИ, които искат ротация под класацията (дори и тези, които в момента са с тениска на 5kmrun в профила си), трябва да изпратят наново за одобрение!

Ето как излизат нагледно снимките на участниците от 17 февруари “В подкрепа на Бранда - ФОТО СТЕНА от бягане №527 (17.02.2024 - Южен Парк)”, които са изпратили нова, коректна снимка: 

https://5kmrun.bg/5kmrun/result/2552

Пращайте новите снимки в подкрепа на бранда, благодарности! ?