Здравей § Фестивал на здравето

Здравей § Фестивал на здравето

На 11-12.06.2016 (събота и неделя) ще се проведе едно запомнящо се, цветно, полезно и забавно събитие,свързано със здраве- Фестивалът на Здравето!:) Мястото е град София, Южен Парк на Голямата поляна на площ от над 8000 кв.м.

 

Събитието “Фестивал на Здравето” се организира от фондация в обществена полза „Здраве за моята майка“ и проекта Здравейwww.zdravei.org

 

Фестивал на Здравето ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирмисвързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и техните ръководители, както и от възрастните.

 

Идеята ни е не само да кажем на хората в България как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко, като им дадем възможност да се докоснат и преживеят Здравето и Спорта!

 

Събитието очаква да посрещне над 20 000 малки и големи посетителя на ден.

 

Те ще имат възможността да посетят три големи шатри с различна тематика, да се включат в уъркшопите и спортните занимания, да чуят интересни и ценни лекции, да хапнат в пикник зоната, да развихрят талантите си в арт зоната, да се включат в нашите интересни игри и многото предизвикателства и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена!

 

Във Фестивала ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот!

 

Най-голямото събитие за Здраве и Спорт Фестивалът на Здравето, ще бъде напълно безплатен за всички посетители!

 

Очакваме ви! J