Вита Фитнес Протеинови хлябове

Вита Фитнес Протеинови хлябове

Вита – Пълнозърнест хляб за пълноценен живот

Правим хляб повече от 70 години. Вярваме, че добрият хляб трябва да бъде много вкусен и същевременно да ни кара да се чувстваме пълноценни, енергични и щастливи. Затова създаваме истински пълнозърнест хляб, в който съчетаваме всички полезни качества на цялото зърно с богат и разнообразен вкус.

В хляб Вита влагаме висококачествено пълнозърнесто брашно. Подбираме най-добрите зърнени култури и ги смиламе в наши собствени мелници. Така сме сигурни, че запазваме всички важни и ценни части на зърната. Неслучайно нашите мелници са каменни – стара класическа технология, която не разрушава полезните елементи при смилането. Това е по-бавен и скъп метод, но за нас нищо не е по-важно от запазването на природното богатство на цялото зърно.

Създаваме хляб Вита за модерните хора, които имат високи изисквания към качественото и здравословно хранене. Добрата храна е едновременно удоволствие и най-естествен начин да се грижим за себе си и за семейството си. Нашите майстори-хлебари правят хляб с това специално отношение към храната. Затова те работят съвместно със специалисти по здравословно хранене и диетика. Разработените от тях рецепти съчетават традиционното майсторство на печене на вкусен хляб с умението да се извлича най-доброто от природата.

Вита Фитнес Протеинови хлябове - Протеиновата мощ на семената

Богати на растителни протеини – протеиновите хлябове Вита Фитнес са със съдържание на протеин над 16 г. в 100 г. продукт. Това ни дава основание да наречем хлябовете Вита Фитнес, които защитават тази претенция „протеинови“. В хлябовете Вита, протеините са изцяло от растителен произход и са постигнати в следствие на изучаването и комбинирането на различни семена, зърна и ядки в рецептурите на хляба. Те са идеален продукт за активно спортуващи, енергични и динамични хора. А за тези, които са на високо-протеинова диета дава възможност да върнат хляба отново в менюто си.

W: http://www.vita-bg.eu/           F: https://www.facebook.com/VitaBread