Sensodyne

Sensodyne е No. 1 паста за чувствителни зъби, препоръчвана от стоматолозите, на която се доверяват милиони хора по цял свят. Гамата от продукти Sensodyne е доказала действието си в облекчаване на болката от чувствителните зъби и осигуряване на дълготрайна защита с двукратна употреба дневно.

Като лидери в областта на чувствителността на зъбите, Sensodyne работи всеотдайно заедно с академични институции и лаборатории. Тези взаимоотношения позволяват да бъде разширено познанието и разбирането за чувствителността на зъбите и въздействието им върху живота на хората. С поставянето на науката в основата на във всички продукти на марката се прилагат най-новите научни иновации с цел да бъде помогнато на повече хора да облекчат болката, породена от чувствителните зъби.

Sensodyne® Rapid Relief – това е пастата за зъби, която осигурява клинично доказано облекчение за 60 секунди, в комбинация с дълготрайна защита срещу чувствителност, когато се използва според инструкциите. Уникалната формула на Sensodyne® Rapid Relief е проектирана за бързо облекчение с оптимизирана полимерна система, която помага на активната съставка (калаен флуорид) да действа бързо.

Научете повече  за нея тук: https://www.sensodyne.bg/Sensodyne-rapid-relief/the-science-behind-rapid-relief.html

 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play