NN

NN Group е спонсор на спортни бягания в различни държави по света. В България NN подкрепя детските и семейни бягания на 5kmRun от 2015 г. 

NN Kids Run е 2-километрово свободно организирано бягане за деца от 4 до 14-годишна възраст. И през 2018 г. NN България ще продължава да подкрепя детските бягания с марка NN Kids Run. По този начин компанията насърчава активността на децата, здравословния начин на живот и общуването в семейството. Това, което NN счита за важно, е самото бягане – спортния дух, дисциплината и физическото здраве, които то носи на децата и техните родители.

Важно!

От месец април до месец октомври 2018 г. детските бягания NN Kids Run ще се провеждат всяка събота, като по този начин ще се увеличи възможността на малките и по-големи бегачи за активност през уикенда.

Считано от 1 април 2018 г. NN Kids Run ще се организира всяка събота от 10.00 ч. през лятото и 11:00 ч. през зимата в Южен парк, София (при паметника с птиците).

В международен план NN има богата история в подкрепата за разнообразни спортни дейности, като волейбол, футбол, хокей на лед и шах. Компанията застава зад различни маратони, като бягането е в унисон с ценностите на  NN – Грижа, Откритост, Ангажираност.

От 2015 г. NN Group е спонсор на десетки спортни събития в Европа и Япония, включително на спортния маратон в Ротердам, на маратона „Наха“ в Япония, както и на маратона Nationale-Nederlanden San Silvestre Vallencana в Мадрид, а през 2017 г. бе създаден и първият професионален отбор по бягане в света, който събира най-добрите бегачи на дълги разстояния и най-добрите световни атлети – NN Running Team.

NN и 5kmrun  ви очакват  всяка събота в Южен парк, София от 10.00 ч. лятно и 11.00 ч. зимно разписание. В бягането могат да участват всички желаещи деца от 4 до 14-годишна възраст. Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място няма да се отчита.

За NN

NN Group е компания за застраховане и управление на активи с 15 милиона клиенти в редица европейски страни и Япония. С повече от 15 000 служители групата предоставя пенсионно осигуряване, застраховане, управление на активи и банкиране. NN Group включва Национале-Недерланден, NN Интернешънъл, Делта Лойд, NN Investment PartnersABN AMROMovirAZLBeFrank и OHRANN Group е публична компания, регистрирана на фондовата борса Euronext в Амстердам, и акциите й са част от основния борсов индекс AEX 25 на най-големите холандски компании.

 

В България NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане помагат на над 400 хиляди индивидуални клиенти да планират финансовото си бъдеще, както и на над 300 корпоративни клиенти да осъществяват програми за мотивиране и ангажиране на служителите си. NN се стреми да предоставя финансови решения и да консултира своите клиенти за управлението на личните им финанси в пет области: пенсионно, инвестиционно, застрахователно, данъчно и наследствено планиране.

 

www.nnbulgaria.com

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play