Какво е Suunto Tочкова класация на XLkmrun?

Тази класация се осъществява със специалната подкрепа на SUUNTO!

"Suunto Точкова класация на XLkmrun важи за една календарна година! Победителите ще се обявят след последното състезание за годината.

За всяко едно състезание, успешно завършилите участници се разделят според пола и позицията, която са заели. Всяко бягане има отделен лимит от по 100 точки за пол. Първата жена пресекла финиша получава 100 точки, втората 99 и така се намалява, докато се стигне 1 точка, като след 101-ия участник, всички получават по 1 точка. За мъжете важи същото правило.

Как ще се определят победителите в Suunto „Точкова класация на XLkmrun“ за 2017 год.?

Както на 5kmrun, и тук желанието на SUUNTO e през тази година, да се даде възможност на още по-голям кръг от хора да участват в томболата за разпределянето на големите награди!

*За периода 01.01.2017 – 31.12.2017 първите 3 мъже и първите 3 жени с най-много събрани точки, ще получат поощрителни награди и грамоти!

*За периода 01.01.2017 – 31.12.2017 участниците подредени от 1 до 30 място по събрани точки, независимо от техния пол т.е. Класацията е ОБЩА за мъже и жени, ще участват в Томбола за разпределението на 1 "Голяма награда" и 6 „Утешителни“!

*Участниците подредени от 31 до 60 място по събрани точки, независимо от техния пол, ще участват в следваща Томбола за разпределението на още 1 "Голяма награда" и 6 „Утешителни“!

"Големите награди" и тази година ще бъдат модел на спортен часовник Suunto Ambit Sport!

 

SUUNTO AMBIT3 SPORT BLACK

GPS WATCH WITH HEART RATE MONITORING OPTION AND MOBILE CONNECTION 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play