Sport box Клуб на почетния легионер 5kmrun?

Ние искаме да отдадем нужното уважение към нашите най-редовни 5камаранци, като ги възнаградим за тяхната всеотдайност и преданост. Всички, които запишат 50 бягания, получават синя фланелка "50 Почетен легионер". Онези, които запишат 100 бягания получават черна фланелка "100 Почетен легионер". А за "250 Почeтен легионер" се получава зелена тениска!

Внимание!

За разлика от безплатните 10, 50 и 100, тениските 250 Почетен легионер се предоставят при достигане на определения брой участия и срещу заплащане (естествено само при желание)! Сумата на тениската е 39 лв. и се получава в съответния парк на старта на 5kmrun! 

Децата (на възраст до 14 г. в деня на 10-то бягане), също ще бъдат възнаградени с фланелка "10 Почетен млад легионер", след записването на 10 участия.

Престижните награди ще бъдат подсигурявани от Sport box, а качеството на екипа ще гарантира неговото многократно използване до следващия орден! 

*Внимание!

Считано от 2 юли 2016, ВСИЧКИ легионери (без децата за 10 бягания), ще получават автоматичен имейл, в който наред с поздравленията за своя успех и достигнат брой бягания на 5kmrun, ще ви подканяаме да си попълните своята заявка за избор на тениска и място на получаване! След като направите своите 50 бягания (или 47 бягания + 3 доброволец или 48+2 или 49 +1), както и по същата схема за 100 участия, автоматично в личният ви профил на сайта на 5kmrun ще се появи бутон „Легионер“! С натискането на този бутон, ще изникне въпросната „форма – заявка“, с която ще можете да заявите своята тениска с размер, стикер – ордена на 5kmrun, както и пластиката за чекиране и пазаруване с отстъпка в магазините на Sport Box!

 

Важно за новите (след 01.07.16 г.) легионери: Пластиките за чекиране и пазаруване с отстъпка в магазините на Sport Box за всички легионери достигнали своите 50 участия, се изработват и се предават в последващият месец, след заявяването! С други думи: събираме всички заявки за нови пластики през текущият месец и ги изработваме на куп в началото на следващият и така, всеки месец за месец!

Тениските за децата "10 Почетен млад легионер", след записването на 10 участия, се заявяват с мейл свободен текст на office@5kmrun.bg

„Клубът на почетния легионер на 5kmrun“ е наш официален спортен клуб!

Все повече от редовните ни 5камаранци взимат участия и в други бегачески мероприятия, като състезанията организирани от Маратон, Витоша 100, Begach и др., които участия ние приветстваме, насърчаваме и даже препоръчваме.

При регистрацията на повечето бягания, организаторите дават възможност на участниците да посочат своя спортен или бегачески Клуб! В тази връзка (естествено при желание), всички наши почетни легионери с над 50 участия, могат официално да заявяват 5kmrun като свой клуб!

Клубът на почетния легионер на 5kmrun не е гръмка фраза, а заслужен орден за чест, лоялност и признание!

Станете почетен член на нашата общност, бъдете горди за това.

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play