Какво е Suunto Tочкова класация на 5kmrun?

Тази класация се осъществява със специалната подкрепа на SUUNTO!

"Suunto Точкова класация на 5kmrun.bg важи за една календарна година! Победителите ще се обявят на едно от последните бягания за годината през м. декември.

За всяко едно бягане, успешно завършилите участници се разделят според пола и позицията, която са заели. Всяко бягане има отделен лимит от по 100 точки за пол. Първата жена пресякла финиша получава 100 точки, втората 99 и така се намалява, докато се стигне 1 точка, като след 101-ия участник, всички получават по 1 точка. За мъжете важи същото правило.

Как ще се определят победителите и разпрделят наградите в Suunto „Точкова класация на 5kmrun“ 2017 година?

Желанието на SUUNTO e през тази година, да се даде възможност на още по-голям кръг от хора да участват в томболата за разпределянето на големите награди, както и да са отнесени пропорционално по брой участници на бягане: София - спрямо останалите градове!

Правилата:

SUUNTO „Точкова класация“ на 5kmrun 2018 ще се провежда през годината в две независими класации по територия („Дом парк“):

1/ София град в Самостоятелна Kласация

2/ Варна, Бургас и Пловдив в Обща Kласация

*За периода 01.01.2018 – 31.12.2018 първите 3 мъже и първите 3 жени с най-много събрани точки (за независими класации 1/ и 2/ по отделно), ще получат пощрителни награди и грамоти!

*За периода 01.01.2018 – 31.12.2018 участниците подредени от 1 до 30 място по събрани точки, независимо от техния пол т.е. Класацията е ОБЩА за мъже и жени, ще участват в Томбола за разпределението на 1 "Голяма награда" и 6 „Утешителни“!

*Участниците подредени от 31 до 60 място по събрани точки, независимо от техния пол, ще участват в следваща Томбола за разпределението на още 1 "Голяма награда" и 6 „Утешителни“!

Или с други думи казано: общо „Класация София“ разпределя 2 "Големи", 6 "Призови" и 12 „Утешителни“ награди, както и „Класация Варна, Бургас и Пловдив“ разпределя своите 2 "Големи", 6 "Призови" и 12 „Утешителни“ награди!

"Големите награди" за трета поредна година ще бъдат модел на спортен часовник Suunto Ambit Sport!

И така, пожелаваме успех на всеки един от вас в Точковата класация за 2018, като не бива да забравяте, че на 5kmrun печелят всички, но най-вече постоянните… :)

 

SUUNTO AMBIT3 SPORT BLACK

GPS WATCH WITH HEART RATE MONITORING OPTION AND MOBILE CONNECTION 

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play