Какво се прави в деня на бягането?

След като вече сте успешно регистриран, както и сте разпечатали своя персонален баркод, Вие може да дойдете в парка подготвен за бягане, а ние ще се погрижим за всичко останало. Няма списъци с имена, няма раздаване на номера, няма нищо. Единственото, което Ви е необходимо е БАРКОДА!

  • По време на старта:

Заемете място във формираната стартова зона и бъдете готови за старт. Помислете къде точно да застанете, а именно: ако бягате за време под 19 мин., моля, заемете първите редици, а ако пък бягате за време повече от 30 мин., моля застанете в по-задните редици на стартовата зона.

Не е нужно да правите нищо спесифично на стартовата линия, просто трябва да сте навреме (5-10 мин. преди старта). Преди всеки старт ще има 2 минутен брифинг за кратки разяснения и информация за бягането в конкретния ден.

Повече информация за мястото на старта и карта на трасето виж тук

  • На финала:

След като финиширате, Вашето време ще бъде засечено коректно. Няма нужда да питате какво е то, защото до няколко часа ще получите персонален имейл с пълна информация, както за Вашето бягане, така и за резултатите на останалите участници (само успешно финиширалите).

Финалната линия (тунел с форма на фуния) е добре обозначена, но може да се сменя в зависимост от атмосферните условия. Веднъж пресекли финалната линия, моля не си тръгвайте преди да сте получили своя „жетон“ (номерче по ред за реално заетото Ви място – класиране).

Веднъж, след като сте получили своето жетонче с номера за заетото от Вас място, може да се насочите към „сканировача“ (човек от организаторите), като му предоставите едновременно жетончето с номера на заетото място и персоналния Ви баркод. ВНИМАНИЕ, ако не си носите персоналния баркод, няма да можем да отчетем Вашия резултат от бягането!!!

Затова, Носете Вашия баркод! Носете Вашия баркод! Носете Вашия баркод!

Моля, след успешното сканиране, да върнете нашето жетонче, а Вашия личен баркод - запазете за следващото Ви бягане!

  • Резултатите

Натиснете тук , за да разберете как ще получите и къде може да видите своя резултат.

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play