new Борисова градина (София)

Това трасе Борисова градина (5 км и 2 км), заменя временно основното ни трасе в Южен парк. Преместването беше наложено, поради извършващият се ремонт в Южен парк. С други думи, бягания в Южен парк няма да се организират, до приключване на ремонтните дейности, най-рано м. юни 2019 г.

Сега накратко за новото трасе в Борисова градина:
Като начало най-важното е да разберете старт/финалната зона, която е на много комуникативно и подходящо за нашите цели място, а именно:

И възрастните и децата стартират и финишират в реновираната зона, буквално на гърба на автобусна спирка и метро станция „Национален стадион Васил Левски“. Идеята ни беше да се изтеглим максимално в тази спокойна от към посетители част на Борисова градина!

Основно движение: обратно на часовниковата стрелка.
След старта, трасето продължава покрай стадиона на Армията, преминаваме тунела под бул. Пейо Яворов и достигаме пряката преди ул. Незабравка. Завой на ляво - следваме основни почвени алеи, довеждащи ни отново до тунела. След тунела свиваме в дясно покрай входа на къпалнята Мария Луиза, достигаме до основната алея граничеща с бул. Цариградско шосе. Спускане към Орлов мост и свиваме в ляво, за да се отправим по най-пряк път към финала.

Трасето на 5kmrun, може да видите тук:

Трасето на NN Kids Run може да видите тук:

Спонсори

Изтегли мобилно приложение

  • Get it on Google Play